De Snellader

Oplaadpalen

EcoCare is leverancier van de Efacec oplaadpalen. Wij leveren niet alleen de oplaadpaal van uw keuze, maar verzorgen ook het complete traject daar omheen. U heeft de keuze uit drie soorten oplaadpalen voor uw oplaadpunt:

Bij al deze oplaadpunten leveren wij naast de betreffende oplaadpaal, ook de vergunningaanvraag, installatie, civiele werkzaamheden, software, datacommunicatie, enzovoorts. Kortom: alles wat u nodig heeft om een duurzaam oplaadpunt te realiseren.

Thuislaadpunt

Heeft u een elektrische auto? En heeft u de mogelijkheid om uw auto op eigen terrein te parkeren? Dan heeft EcoCare de perfecte oplossing voor uw eigen thuislaadpunt. Op basis van een veilige 16 ampère aansluiting kunt u uw auto dag en nacht opladen. De oplaadtijd bedraagt circa 8 uur en de oplaadpaal is voorzien van een duidelijk display.

Download specificaties
Neem contact met ons op

Publiek of standaard laadpunt

Duurzame ondernemingen kunnen niet meer zonder een eigen oplaadpunt. U kunt nu elektrische voertuigen van uw klanten, medewerkers of leveranciers opladen, terwijl ze bij u geparkeerd staan. Creëer uw eigen publieke oplaadstation met één of meerdere oplaadpalen. Een mooie service naar uw personeel en relaties en u investeert direct in de toekomst van mobiliteit.

Het publieke laadpunt bestaat uit de standaard oplaadpaal die met een 16 ampère aansluiting een voertuig van 0% naar 100% oplaadt in circa 8 uur. De oplaadpaal communiceert met een centrale communicatiepaal met een duidelijk display. Er kunnen meerdere oplaadpalen worden aangesloten; handig wanneer u meerdere elektrische auto’s uit uw wagenpark tegelijkertijd wilt opladen. En nog mooi ook: wij kunnen de oplaadpalen geheel in uw eigen design realiseren.

Download specificaties
Neem contact met ons op

Snellaadpunt

De revolutie op het gebied van oplaadpalen: EcoCare levert de snelste oplaadpaal ter wereld. In slechts 17 minuten van 0% naar 100% opladen: dat biedt perspectief voor duurzame ondernemers die zich aan snelwegen en doorgaande routes begeven. De oplossing voor taxi- en verhuurbedrijven, tankstations, onderhoudsbedrijven van elektrische voertuigen, service providers en stadsdistributeurs. Maar wat te denken van een snellaadpunt bij uw grootwinkelbedrijf of wegrestaurant?

Het snellaadpunt is net als het publieke laadpunt te realiseren met meerdere snelle oplaadpalen in uw eigen design. De oplaadpalen voldoen aan de CHAdeMO standaard en laden met een maximum van 125 ampère. Tevens zijn de oplaadpalen geschikt voor de toekomstige Europese AC snellaad standaarden. Via de geavanceerde datacommunicatie is betaling per oplaadbeurt mogelijk. Hiervoor is de oplaadpaal voorzien van een duidelijk display.

Download specificaties snellaadpunt QC-45 en QC-50
Neem contact met ons op


Referenties


Partners


Efacec