De Snellader

EcoCare is leverancier van de Efacec oplaadpalen. Wij leveren niet alleen de oplaadpaal van uw keuze, maar verzorgen ook het complete traject daar omheen. U heeft de keuze uit een snellader of normale lader. Lees hieronder meer over onze snelladers die in slechts 17 minuten laden van 0 tot 100%!

Snelladers

EcoCare levert de revolutionaire snelste oplaadpaal ter wereld: de QC45. In slechts 17 minuten van 0% naar 100% opladen: dat biedt perspectief voor duurzame ondernemers die zich aan snelwegen en doorgaande routes begeven. Dé betrouwbare en efficiënte oplossing voor taxi- en verhuurbedrijven, tankstations, onderhoudsbedrijven van elektrische voertuigen, service providers en stadsdistributeurs. Of denk bijvoorbeeld aan een snellaadpunt bij uw grootwinkelbedrijf of wegrestaurant. Indien gewenst zelfs in uw eigen design!

De oplaadpalen voldoen aan de CHAdeMO- en CCS-standaard. Daarnaast kan de laadpaal naar wens uitgebreid worden met een AC snellaadoptie. Ook is door de geavanceerde datacommunicatie én het duidelijke display betaling per oplaadbeurt mogelijk.

Op locaties waar minder vermogen beschikbaar is of wanneer u ergens langer verblijft hoeft of kan niet altijd supersnel geladen te worden. Daar biedt de semi-snellader QC-20 een goede praktische oplossing voor: het kleinere en goedkopere broertje van de QC45. Of ga voor de semi-snellader QC24s: een compacte en stijlvolle DC-lader in een uiterst handzaam formaat die scherp geprijsd is.

Naast onze snelladers en semi-snelladers voor auto’s hebben we ook supersnelladers. Meer informatie hierover op aanvraag. We praten u graag bij over onze nieuwste ontwikkelingen.

QC 45

Output
50 kW (DC) / 43 kW (AC)

Snelheid
250 km/u

Geschikt voor
alle auto's die kunnen snelladen

Opmerking
afhankelijk van configuratie

QC 20

Output
25 kW (DC) / 22 kW (AC)

Snelheid
130 km/u

Geschikt voor
DC semi-snelladen

Opmerking
afhankelijk van configuratie

QC 24S

Output
24 kW (DC)

Snelheid
130 km/u

Geschikt voor
DC - CCS

Opmerking
alleen "Duitse" standaard

Contact


Referenties


Partners


Efacec