De Snellader

Werkwijze

U wilt een eigen oplaadpunt voor elektrisch vervoer. Wanneer u een aanvraag doet bij EcoCare hanteren wij de volgende werkwijze:

Stap 1: Doe een aanvraag: wat zijn de wensen voor uw oplaadpunt?

Wij bespreken in een persoonlijk gesprek de wensen en eisen voor uw oplaadpunt. Wilt u thuis opladen? Of wilt u juist met uw bedrijf een oplaadpunt realiseren? Hoe snel wilt u kunnen opladen?

Stap 2: EcoCare rekent het voor u uit en regelt de vergunningen

Na uw aanvraag vergaren wij informatie over de mogelijkheden voor uw laadpunt. Wat is haalbaar op uw locatie? Welke vergunningen zijn er nodig? Welke oplaadpalen krijgt u? En moeten we die ook in uw eigen design verzorgen? Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Stap 3: Wij realiseren het oplaadpunt, inclusief oplaadpalen, infrastructuur en datacommunicatie

Na de vergunningaanvraag die gemiddeld 6 weken in beslag neemt, kunnen wij uw oplaadpunt, inclusief oplaadpalen, infrastructuur zoals bestrating en borden (wegwijzers) en datacommunicatie realiseren in minder dan een week!

Over EcoCare

EcoCare Milieutechniek is als gecertificeerde aannemer voor vloeistofdichte vloeren veel betrokken bij de bouw/ verbouw van tankstations die brandstoffen voor conventionele auto's. Aanbieden. De stap naar het aanbieden van turnkey oplossingen voor elektrisch vervoer is voor ons een hele logische. We zijn dagelijks bezig met het aanbieden van duurzame oplossingen die mens en milieu dienen. Kijk voor meer informatie over ons op www.ecocare.nl.


Referenties


Partners


Efacec